Til dig som går på en videregående uddannelse

Går du på en videregående uddannelse og mangler du hjælp i forhold til opgave skrivningen? Måske sidder du med fast med din opgave eller er usikker på, om du har fået besvaret din problemformulering. Som noget nyt tilbyder RetteGuiden at hjælpe dig! RetteGuiden kan tilbyde at læse din opgave igennem og give dig feedback ned gennem din opgave. Feedbacken vil være fokuseret på sammenhæng, sprog og selvfølgelig din evne til at besvare opgavens problemformulering. Feedbacken gives af andre universitetsstuderende, som alle er screenet til arbejdet. Er du usikker på, hvorvidt vi kan hjælpe dig med din opgave, så kontakt os gerne, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

Hvornår får jeg min opgave tilbage?

Som udgangspunkt har vi 48 timer til at give dig feedback på din opgave. Dog vil du i de fleste tilfælde allerede have din opgave tilbage samme dag, som du indsender. Hvis ikke du har tid til at vente 48 timer på at få leveret din opgave tilbage, kan du med fordel sende os en besked, så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine behov.

 

Er det billigere at få feedback ved indsendelse af længere opgaver?

Hvis du opretter dig som betalende medlem på vores side, vil du få adgang til billigere feedback. Du kan oprette dig som betalende medlem HER.

Opload din opgave
Kontakt