”Jeg vil gerne blive bedre til dansk, dog synes jeg, at det kan være svært at gøre tingene bedre, når jeg først får feedback på min opgave, når den er afleveret. RetteGuiden løser netop dette problem, hvilket har gavnet min forståelse for faget og forbedret mine karakterer.”

Anders Retteguiden.dk
Anders Kruse LaursenGymnasieelev, 3. G, HTX

”Tid er for mig ofte en knap ressource. Jeg sætter derfor pris på, at jeg kan stille mine uafklarede faglige spørgsmål i et online forum, hvor jeg ved, svarene er velovervejede og kompetente.”

Amanda Retteguiden.dk
Amanda Hyldgaard JensenGymnasieelev 3. G, STX

”Min dreng er ret godt med i skolen, men det kan være svært for mig at bidrage optimalt til de spørgsmål, han kan komme med, når det handler om fx fysik eller kemi. Personligt synes jeg derfor, det er dejligt, at jeg med god samvittighed kan henvise ham til RetteGuiden.”

Annegrethe Retteguiden.dk
Annegrethe PedersenForælder

”Retteguiden vil give mig mulighed for at søge hjælp, når jeg har brug for det, hvilket jeg tror vil kunne hjælpe mig til at hæve mig selv fagligt.”

Marie Retteguiden.dk
Marie Krage DreierGymnasieelev 2. G, STX

”Det er vigtigt for mig at klare mig godt i skolen, da jeg ved, at det vil have betydning for min fremtid. I den sammenhæng tror jeg, at RetteGuiden kan hjælpe mig til at reflektere mere over de fag, hvor jeg gerne vil forbedre mig.”

Mads Retteguiden.dk
Mads Hyldgaard HenningsenGymnasieelev, 1. G, STX

“I gymnasiet blev jeg tilbudt et job som lektiehjælper for mine medstuderende i fagene matematik og fysik. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg kunne lide det, da jeg både kunne forbedre mine egne og andres evner. Dette har været motivationen for, at jeg i dag er en del af RetteGuidens korps/rettere.”

Lasse Retteguiden.dk
Lasse KaasRette Konsulent

”Hvis denne mulighed havde været der, da jeg gik i gymnasiet, ville mine karakterer nok havde set bedre ud. Hverken min mor eller far kunne hjælpe med lektier og afleveringer, så hvis jeg havde fået denne online hjælp, ville jeg helt sikkert både afleveret nogle bedre afleveringer, men også forstået det faktiske emne langt bedre.”

Ayla Retteguiden.dk
Ayla RaundahlForhenværende Gymnasieelev STX

”Efter folkeskolen har eleverne i højere grad ansvar for deres egen læring. I den sammenhæng er jeg overbevist om, at RetteGuiden kan være en god støtte for mange elever.”

Mikkel
Mikkel Haaning ChristensenFolkeskolelærer